Stage lopen

Suzanne van Berne is onze schoolopleider. Zij coördinteert en begeleid de stagiaires op onze school, samen met de leerkracht(en) van de klas waar je stage loopt. Ze zorgt bijvoorbeeld voor intervisiemomenten en komt af en toe een kijkje nemen in de klas.

Heb je interesse in een
stageplek op onze school?

Stageplekken beschikbaar voor Pabo studenten & onderwijsassistenten.

Opleidingsnetwerk Samen Opleiden

De directeur neemt namens ons schoolbestuur PlatOO deel aan het
Opleidingsnetwerk Samen Opleiden.

Binnen dit netwerk wordt samen met zeven andere besturen binnen het
basisonderwijs en het bestuur van Hogeschool de Kempel gewerkt aan de
voorwaarden om aanstaande leerkrachten goed te begeleiden. De deelnemende besturen hebben elk hun eigen kenmerken en accenten. Deze diversiteit zorgt
voor een constante en interessante dialoog met elkaar over goed begeleiden
en opleiden van aanstaande leraren.

Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op:

Erkend leerbedrijf

Al verschillende jaren zijn wij een erkend leerbedrijf. Dat wil zeggen dat we MBO-studenten een veilige leeromgeving met deskundige begeleiding en passende werkzaamheden bieden. Studenten leren bij ons in de praktijk het vak van onderwijsassistent niveau 4. Op die manier dragen we graag bij aan een goede kans op de arbeidsmarkt.

Onze school is zichtbaar op de online stagemarkt voor studenten. Op deze website staat voor welke opleidingen onze school erkend is en wat studenten bij ons kunnen en mogen leren. Dus volg je een MBO opleiding en wil je bij ons stage lopen? Neem even een kijkje op deze website.